EGE POS Online Shopping
EGE Group   EGE Shop Build   EGE Computers   EGE Toner
 
networks_btn1   networks_btn2   networks_btn3   networks_btn4   networks_btn5
EGE POS
 
Начало   За нас   Продукти   Услуги   Сервиз   За фирми   Галерия   Контакти   Онлайн магазин  
 

Мобилни терминалиПортфолиото от продукти на EGE POS се състои от висококачествени артикули на известни и уважавани марки, които помагат на клиентите да изградят и повишат ефективността, производителността, сигурността и надеждността на своя бизнес. Фирмата залага на богатото разнообразие, качеството, близкия контакт с клиентите и популяризирането на необичайни артикули, които рядко може да се открият на друго място.

EGE POS предлага на своите клиенти решения, произведени от водещи световни корпорации, като Datalogic Group, Motorola, Dibal, Honeywell Scanning & Mobility, AURES Group, Zebra Technologies, Intermec Inc., PrehKeyTec, TVS, Avaya, Cisco Systems, Inc., Citizen Systems, PRINTEX, CITAQ CO., LTD., Dell, Super Micro Computer, Western Digital Corporation, Seagate Technology LLC, MESSOA Technologies Inc., PowerTech Electronics Co., Ltd., DynaColor, Inc., FUJINON, Brand-Rex, TP-LINK Technologies Co., Ltd., ZyXEL Communications Corp., R&M и много други.

 
Най-новите технологии, авангардни продукти и решения.
 
 
    Стандартни мобилни терминали

Стандартните мобилни терминали са подходящи за широк спектър от приложения, включително складове, логистични централи, разносна търговия, транспорт и логистика, сервизни дейности, производствени предприятия, хранителни и нехранителни магазини. Този клас мобилни терминали се отличават с добра функционалност, възможности за автоматично разчитане на данни и изгодна цена.

 
    Ръчни мобилни терминали

Ръчните мобилни терминали или още известни като мобилни терминали тип "пистолет", са изключително удобно решение за събиране и обработване на данни в складове, логистични централи, разносна търговия, транспорт и логистика, сервизни дейности, производствени предприятия, хранителни и нехранителни магазини. Този вид мобилни терминали притежават "GUN" ръкохватка, която олеснява оператора при събирането на информация от отдалечени локации, където обхватът на фиксираните RFID антени е ограничен.

 
    Здрави мобилни терминали

Здравите мобилни терминали са специално създадени за интензивно сканиране и работа в натоварена среда. Подходящи за са обработване на данни в складове, логистични централи, разносна търговия, транспорт и логистика, сервизни дейности, производствени предприятия, хранителни и нехранителни магазини, където здравината на използваните устройства е от изключителна важност. Този вид мобилни терминали предлагат голяма здравина и надеждност по време на работа. Предназначени са за всекидневно продължително използване при голяма натовареност, висока производителност и безотказна работа.

 
    Бизнес мобилни терминали

Бизнес мобилните терминали се отличават с висока бизнес функционалност. Това са компактни джобни устройства, които комбинират множество приложения в едно - мобилен телефон, камера, баркод скенер, GPS и лаптоп.
Бизнес мобилните терминали са предназначени за постоянна всекидневна употреба и надеждно функциониране независимо от неизбежните чести изпускания по време на работа. Този вид мобилни терминали са предназначени да работят безотказно дори при тежки индустриални условия – многобройни изпускания и удари, излагане на слънце, студ, влага и прах.

 
    Индустриални мобилни терминали

Индустриалните мобилни терминали са издръжливи на тежки експлоатационни условия, с висок клас на защита и повишена производитленост, специално пригодени за работа в тежки индустриални условия. Този вид мобилни терминали намират приложение в различни производства, дистрибуционни центрове, разносната търговия, складове и големи търговски обекти, където здравината на използваните устройства е от изключителна важност. Предназначени са за всекидневно продължително използване при голяма натовареност, висока производителност и безотказна работа.

 
    Мобилни терминали за превозни средства

Мобилните терминали за превозни средства са здрави и компактни устройства, окомплектовани с най-новите технологии. Този вид мобилни терминали са специално проектирани за монтаж на превозни средства - на мотокари за складови приложения, на тежки машини като контролно устройство или на камиони като навигационно и комуникационно устройство.
Мобилните терминали за превозни средства разполагат с всякакви модерни интерфейси за комуникация и са толкова компактни, че лесно могат да се монтират във всякакви шофьорски кабини.

 
    Мобилни терминали за здравни заведения

Мобилните терминали за здравни заведения са предназначени за нуждидте на здравеопазването. Тези устройства са проектирани да издържат на изпускания и удари, както и на ежедневно почистване с дезинфектиращи химикали за ефективна борба с микроби и бактерии.
Лесни за носене и употреба мобилните терминали за медицински цели осигуряват качество за пациентите и здравеопазването от ново ниво. Тези устройства позволяват на здравните работници достъп до пациентски досиета, безпогрешност при изписване на лекарства, наблюдение на жизнените показатели на пациентите, въвеждане на лабораторни изследвания и рецепти към аптеки, преглед на резултати и други дейности.

 
    Мобилни терминали за опасна среда

Мобилните терминали за опасна среда предлагат голяма здравина и надеждност по време на работа. Този вид мобилни терминали намират приложение в различни производства, химически лаборатории, поточни линии и научни центрове, където здравината на използваните устройства е от изключителна важност. Това са устройства за всекидневно и продължително използване при голяма натовареност, висока производителност и безотказна работа.

 
    Индустриални таблети

Индустриалните таблети са ново поколение устройства, разработени за широк спектър от приложения, включително складове, логистични централи, разносна търговия, транспорт и логистика, сервизни дейности, производствени предприятия, хранителни и нехранителни магазини. Тези устройства се отличават с повече работна площ на екрана, добра функционалност, възможности за автоматично разчитане на данни и атрактивна цена.

 
 
 
Баркод системи
POS терминали
POS принтери
POS монитори
POS клавиатури
Касови апарати
Фискални принтери
Етикетни баркод принтери
Мобилни терминали
Електронни везни
Сейфове
Банкнотоброячни машини Маркиращи клещи
Аксесоари
Софтуер
Консумативи
IT продукти
Системи за сигурност
    Начало
За нас
Продукти
Услуги
Сервиз
За фирми
Галерия
Контакти
Онлайн магазин
    EGE Group
EGE Shop Build
EGE Computers
EGE Toner
  EGE POS
София
ж.к Младост 4 бл. 460 A
Комплекс
City of Fountains
+359(0)24164121
+359(0)894103910
sales@egegroup.eu
  Шумен
бул. Ришки проход 20
+359(0)54892070
+359(0)899121010
office@egegroup.eu