EGE POS Online Shopping
EGE Group   EGE Shop Build   EGE Computers   EGE Toner
 
networks_btn1   networks_btn2   networks_btn3   networks_btn4   networks_btn5
EGE POS
 
Начало   За нас   Продукти   Услуги   Сервиз   За фирми   Галерия   Контакти   Онлайн магазин  
 

POS клавиатуриПортфолиото от продукти на EGE POS се състои от висококачествени артикули на известни и уважавани марки, които помагат на клиентите да изградят и повишат ефективността, производителността, сигурността и надеждността на своя бизнес. Фирмата залага на богатото разнообразие, качеството, близкия контакт с клиентите и популяризирането на необичайни артикули, които рядко може да се открият на друго място.

EGE POS предлага на своите клиенти решения, произведени от водещи световни корпорации, като Datalogic Group, Motorola, Dibal, Honeywell Scanning & Mobility, AURES Group, Zebra Technologies, Intermec Inc., PrehKeyTec, TVS, Avaya, Cisco Systems, Inc., Citizen Systems, PRINTEX, CITAQ CO., LTD., Dell, Super Micro Computer, Western Digital Corporation, Seagate Technology LLC, MESSOA Technologies Inc., PowerTech Electronics Co., Ltd., DynaColor, Inc., FUJINON, Brand-Rex, TP-LINK Technologies Co., Ltd., ZyXEL Communications Corp., R&M и много други.

 
Най-новите технологии, авангардни продукти и решения.
 
 
    Компактни POS клавиатури

Компактните POS клавиатури са подходящи за обекти където свободното място е от изключително значение. Този вид POS клавиатури са идеално решение за малки хранителни и нехранителни магазини.

 
    Стандартни POS клавиатури

Стандартните POS клавиатури намират широко приложение в хранителни и нехранителни магазини. Отличават се голям брой програмируеми клавиши, напълно достатъчни за повечето магазини и складове.
Бутоните могат да бъдат разпределени и комбинирани с единични, двойни или четворни клавиши.

 
    POS клавиатури с четец на карти

POS клавиатурите с четец на карти са оптимизирани за интеграция с POS периферни устройства. Този вид клавиатури са изключително удобни и лесни за използване. Намират приложение в търговски обекти, където бързото и лесно обслужване на по-голям брой клиенти са от значение.

 
    POS клавиатури с ключалка

POS клавиатурите с ключалка пределагат сигурност и надеждност, съчетани с богата функционалст и ергономичност. Отличават се голям брой програмируеми клавиши, които могат да бъдат разпределени и комбинирани с единични, двойни или четворни клавиши.

 
    POS клавиатури за здравни заведения

POS клавиатурите за медицински цели са предназначени за нуждидте на здравеопазването. Този вид клавиатури са проектирани да издържат на ежедневно почистване с дезинфектиращи химикали за ефективна борба с микроби и бактерии. Отличават се с богата функционалност и надеждност.

 
    Индустриални POS клавиатури

Индустриалните POS клавиатури предлагат голяма здравина и надеждност по време на работа. Тези клавиатури намират приложение в различни производства, дистрибуционни центрове, складове и големи търговски обекти, където здравината на използваните устройства е от изключителна важност. Предназначени са за всекидневно продължително използване при голяма натовареност, висока производителност и безотказна работа.

 
 
 
Баркод системи
POS терминали
POS принтери
POS монитори
POS клавиатури
Касови апарати
Фискални принтери
Етикетни баркод принтери
Мобилни терминали
Електронни везни
Сейфове
Банкнотоброячни машини Маркиращи клещи
Аксесоари
Софтуер
Консумативи
IT продукти
Системи за сигурност
    Начало
За нас
Продукти
Услуги
Сервиз
За фирми
Галерия
Контакти
Онлайн магазин
    EGE Group
EGE Shop Build
EGE Computers
EGE Toner
  EGE POS
София
ж.к Младост 4 бл. 460 A
Комплекс
City of Fountains
+359(0)24164121
+359(0)894103910
sales@egegroup.eu
  Шумен
бул. Ришки проход 20
+359(0)54892070
+359(0)899121010
office@egegroup.eu