EGE POS Online Shopping
EGE Group   EGE Shop Build   EGE Computers   EGE Toner
 
networks_btn1   networks_btn2   networks_btn3   networks_btn4   networks_btn5
EGE POS
 
Начало   За нас   Продукти   Услуги   Сервиз   За фирми   Галерия   Контакти   Онлайн магазин  
 

POS принтериПортфолиото от продукти на EGE POS се състои от висококачествени артикули на известни и уважавани марки, които помагат на клиентите да изградят и повишат ефективността, производителността, сигурността и надеждността на своя бизнес. Фирмата залага на богатото разнообразие, качеството, близкия контакт с клиентите и популяризирането на необичайни артикули, които рядко може да се открият на друго място.

EGE POS предлага на своите клиенти решения, произведени от водещи световни корпорации, като Datalogic Group, Motorola, Dibal, Honeywell Scanning & Mobility, AURES Group, Zebra Technologies, Intermec Inc., PrehKeyTec, TVS, Avaya, Cisco Systems, Inc., Citizen Systems, PRINTEX, CITAQ CO., LTD., Dell, Super Micro Computer, Western Digital Corporation, Seagate Technology LLC, MESSOA Technologies Inc., PowerTech Electronics Co., Ltd., DynaColor, Inc., FUJINON, Brand-Rex, TP-LINK Technologies Co., Ltd., ZyXEL Communications Corp., R&M и много други.

 
Най-новите технологии, авангардни продукти и решения.
 
 
    Термотрансферни POS принтери

Термотрансферните POS принтери са предназначени специално за печат на баркод етикети, благодарение на високото качество на отпечатаното изображение. Те се използват също и за печат на етикети за дрехи, печат на етикети със серийни номера и друга променлива информация.
Основното предимство термотрансферните POS принтери е дългият живот на отпечатаните етикети.

Предимства:

  • дълъг живот на отпечатаните етикети;
  • високо качество на отпечатване;
  • устойчивост и неизтриваемост на отпечатъка;
  • висока скорост на отпечатване;
  • печат върху хартиени, фолийни и текстилни етикети.
 
    Термодиректни POS принтери

Термодиректните POS принтери се използват за печат на етикети и други приложения в търговията на дребно, където етикетите имат кратък живот. Специфичното за този вид принтери е, че термодиректният печат е по-неустойчив на светлина, топлина, вода и износване, което намалява живота на етикетите.
Термодиректните POS принтери се отличават с по-ниска себестойност на отпечатания етикет и значително по-лесното обслужване на устройството.

Предимства:

  • по-лесно обслужване на принтера - сменя се само един консуматив;
  • по-ниска себестойност на отпечатания етикет.
 
    Стандартни POS принтери

Стандартните POS принтери намират множество приложения за етикетиране. Тези принтери се използват при доставки и експедиции, управление на складови стопанства, различни дейности в медицината, фармацевтиката, транспорта, логистиката и търговията.

 
    Компактни POS принтери

Компактните POS принтери са създадени да оперират в ограничени работни пространства. Със своите компактни размери тези продукти може да бъдат позиционирани на места, недостатъчни за стандартни принтери. Спестяват пространство на работното място и предлагат висококачествен печат.

 
    Мобилни POS принтери

Мобилните POS принтери позволяват моментно и лесно отпечатване на етикети и разписки в движение. Този вид принтери са предпочитани за складови приложения, разносна търговия и употреба в търговски обекти
Мобилните POS принтери са проектирани да издържат на многократни изпускания и експлоатация в дъжд, високи и ниски температури, запрашени помещения. Отпечатват както стандартни така и устойчиви на разнообразни климатични условия етикети.

 
    POS принтери с антибактериално покритие

POS принтерите с антибактериално покритие са идеалното допълнение към всяко кухненско пространство. Този тип принтери издържат на изпарения, мазнини и разливания, благодарение на водоустойчивия си корпус с антибактериално покритие, което позволява замърсяванията и петната да бъдат лесно почистени.

 
 
 
Баркод системи
POS терминали
POS принтери
POS монитори
POS клавиатури
Касови апарати
Фискални принтери
Етикетни баркод принтери
Мобилни терминали
Електронни везни
Сейфове
Банкнотоброячни машини Маркиращи клещи
Аксесоари
Софтуер
Консумативи
IT продукти
Системи за сигурност
    Начало
За нас
Продукти
Услуги
Сервиз
За фирми
Галерия
Контакти
Онлайн магазин
    EGE Group
EGE Shop Build
EGE Computers
EGE Toner
  EGE POS
София
ж.к Младост 4 бл. 460 A
Комплекс
City of Fountains
+359(0)24164121
+359(0)894103910
sales@egegroup.eu
  Шумен
бул. Ришки проход 20
+359(0)54892070
+359(0)899121010
office@egegroup.eu