EGE POS Online Shopping
EGE Group   EGE Shop Build   EGE Computers   EGE Toner
 
networks_btn1   networks_btn2   networks_btn3   networks_btn4   networks_btn5
EGE POS
 
Начало   За нас   Продукти   Услуги   Сервиз   За фирми   Галерия   Контакти   Онлайн магазин  
 

Баркод системиПортфолиото от продукти на EGE POS се състои от висококачествени артикули на известни и уважавани марки, които помагат на клиентите да изградят и повишат ефективността, производителността, сигурността и надеждността на своя бизнес. Фирмата залага на богатото разнообразие, качеството, близкия контакт с клиентите и популяризирането на необичайни артикули, които рядко може да се открият на друго място.

EGE POS предлага на своите клиенти решения, произведени от водещи световни корпорации, като Datalogic Group, Motorola, Dibal, Honeywell Scanning & Mobility, AURES Group, Zebra Technologies, Intermec Inc., PrehKeyTec, TVS, Avaya, Cisco Systems, Inc., Citizen Systems, PRINTEX, CITAQ CO., LTD., Dell, Super Micro Computer, Western Digital Corporation, Seagate Technology LLC, MESSOA Technologies Inc., PowerTech Electronics Co., Ltd., DynaColor, Inc., FUJINON, Brand-Rex, TP-LINK Technologies Co., Ltd., ZyXEL Communications Corp., R&M и много други.

 
Най-новите технологии, авангардни продукти и решения.
 
 
    Ръчни баркод скенери

Ръчните баркод скенери намират най-широко приложение от всички видове баркод скенери. Техни предимства са: сканиране на определен баркод измежду многото баркодове на етикета, възможност за четене на баркодове на тежки и обемисти стоки без да е необходимо ваденето на същите от количката, бърза и лесна подмяна при необходимост.

Решения за:

 • магазини;
 • хотели;
 • ресторанти;
 • кафетерии;
 • заведения за бързо хранене;
 • складове;
 • фармацевти;
 • здравни заведения.
 
    Настолни баркод скенери

Настолните баркод скенери имат многоравнинна сканираща матрица, при която няма значение как е ориентиран баркода към скенера. За разлика от ръчните баркод скенери, настолните стоят неподвижно, а стоката с баркода се поднася към тях. Тези скенери намират приложение в натоварени търговски обекти, където намаляването на времето за обслужване на клиентите е ключов фактор за повечето продажби.
Сред предимствата на този вид скенери са: идеални за приложение в натоварени търговски обекти, стоят неподвижно, а стойката с баркода се поднася към тях, имат многоравнинна сканираща матрица, при която няма значение как е ориентиран баркода към скенера, ръцете на оператора не са ангажирани със скенера и остават свободни за по-бързо обслужване на клиентите.

 
    Ръчни индустриални скенери

Ръчните индустриални скенери намират приложение в различни производства, дистрибуционни центрове, складове и големи търговски обекти, където здравината на използваните устройства е от изключителна важност. Този тип устройства се характеризират с висока производителност и безотказна работа.
Предимства на ръчните индустриални скенери са: голяма здравина, предназначени са за всекидневно продължително използване при голяма натовареност, висока производителност и безотказна работа.

Решения за:

 • производствени предприятия;
 • дистрибуционни центрове;
 • складове;
 • големи търговски обекти.
 
    Настолни индустриални скенери

Настолните индустриални скенери се отличават с голяма здравина и надеждност по време на работа. Този вид скенери намират приложение в различни производства, поточни линии, дистрибуционни центрове, складове и големи търговски обекти, където здравината на използваните устройства е от изключителна важност.
Настолните индустриални скенери стоят неподвижно, а стоката с баркода се поднася към тях. Тези скенери са подходящи за натоварени обекти, където намаляването на времето за обслужване на клиентите е ключов фактор.
Предимствата на този вид скенери са: голяма здравина, предназначени са за всекидневно продължително използване при голяма натовареност, висока производителност и безотказна работа, идеални за приложение в натоварени търговски обекти, ръцете на оператора не са ангажирани със скенера и остават свободни за по-бързо обслужване на клиентите.

 
    Скенери за вграждане

Скенерите за вграждане са оптимизирани за максимално бързо обслужване в търговски обекти и складове с голяма натовареност. Със своята многоравнинна сканираща матрица, при която няма значение как е ориентиран баркода към скенера, този вид скенери намират приложение в динамични търговски обекти, където намаляването на времето за обслужване на клиентите е ключов фактор за повечето продажби.
Скенерите за вграждане са предназначени за вграждане в рамките на работното място с цел оптимизиране ефективността на служителите. Този вид скенери предлагат високо качество на обслужване и са отлично решение за складове и магазини с голям клиентопоток.

 
    Micro Kiosk скенери

Micro Kiosk скенерите са предназначени за най-разнообразни приложения - проверка на цена, информация за продукт, рекламни полсания, кабелна или WiFi комуникация. Тези скенери предоставят възможност за уникално интерактивно самообслужване, постоянен и бърз достъп до информация и много други интуитивни приложения за клиентите и служителите на търговски обекти, летища, хотели, увеселителни паркове, болници и други обекти.
Micro Kiosk скенерите са подходящи за организации, които желаят да подобрят връзката си с клиента, като му предложат мощна платформа за интерактивно самообслужване, чрез която могат и да влияят върху решението му за покупка.

 
    Баркод скенери за медицински цели

Баркод скенерите за медицински цели са предназначени за нуждидте на здравеопазването. Този вид скенери се характеризират като "Disinfectant Ready" - проектирани са да издържат на ежедневно почистване с дезинфектиращи химикали за ефективна борба с микроби и бактерии.

Предимства:

 • акуратно администриране на здравните заведения;
 • проследяване на регистрирани и изписани пациенти;
 • лесна проверка на статус;
 • проследяване и проверка на медикаменти;
 • контрол на резултатите от лабораторни изследвания;
 • проследяване на складови наличности;
 • издържат на ежедневно почистване с дезинфектиращи химикали;
 • предназначени са за всекидневно продължително използване при голяма натовареност;
 • висока производителност и безотказна работа.
 
 
 
Баркод системи
POS терминали
POS принтери
POS монитори
POS клавиатури
Касови апарати
Фискални принтери
Етикетни баркод принтери
Мобилни терминали
Електронни везни
Сейфове
Банкнотоброячни машини Маркиращи клещи
Аксесоари
Софтуер
Консумативи
IT продукти
Системи за сигурност
    Начало
За нас
Продукти
Услуги
Сервиз
За фирми
Галерия
Контакти
Онлайн магазин
    EGE Group
EGE Shop Build
EGE Computers
EGE Toner
  EGE POS
София
ж.к Младост 4 бл. 460 A
Комплекс
City of Fountains
+359(0)24164121
+359(0)894103910
sales@egegroup.eu
  Шумен
бул. Ришки проход 20
+359(0)54892070
+359(0)899121010
office@egegroup.eu