EGE Group   EGE Shop Build   EGE POS   EGE Computers   EGE Toner   EGE POS - Банкнотоброячни и монетоброячни устройства
 
 
Menu1 Menu2 Menu3 Menu4  
 
Tellermate за банки

За последните тридесет години компанията успешно помага на банки от цял свят!

     
 
     
    Tellermate има богат опит в сектора на финансовите услуги, като за последните тридесет години компанията успешно помага на банки от цял свят в създаването на удобства за клиента чрез своите решения за управление на парични средства. С внедряването на броячните устройства от Tellermate се увеличава точността и ефективността на касиерите, като в същото време се подобрява сигурността и обслужването на клиентите.

Продуктите от серията T-iX са с компактни размери, привлекателни и тихи - идеални за работа на каса с клиенти. T-iX подобрява ефективността, спестява време и оптимизира обслужването на клиентите чрез по-кратки срокове за обслужване без допълнителни разходи за труд.

     
Банковите депозити могат да бъдат приготвени бързо с използването на режима за броене на пачка и ролка. Тази функция предупреждава потребителя за грешки и гарантира, че депозитите са коректно преброени от първия път, осигурявайки незабавен преглед на дневните парични вземания.

Продуктите T-iX помагат на мениджърите при работата с пари в брой, идентифицирането и предотвратяването на грешки или проблеми със сигурността и коректността на касиерите.

Работата с T-iX е лесна и интуитивна - за едно всеобхватно преброяване с автоматично добавяне и преглеждане, без прекъсване на процеса от необходимостта за натискане на бутони.

   
     
    TELLERMATE

По-ефективен стоков контрол - информация за сумите в реално време и възможност за проверка на пачка банкноти или торба с монети, без нуждата от разделяне и подреждане!

С Tellermate спестявате от 8 до 12 минути на касиер при броенето на пари всеки ден!

EGE POS

 
 
  Баркод системи
POS терминали
POS принтери
POS монитори
POS клавиатури
Касови апарати
Фискални принтери
Етикетни баркод принтери
Мобилни терминали
Електронни везни
Сейфове
Банкнотоброячни машини
Маркиращи клещи
Аксесоари
Софтуер
Консумативи
IT продукти
Системи за сигурност
  EGE POS
За нас
Продукти
Услуги
Сервиз
За фирми
Контакти
Онлайн магазин
  Начало
За фирми
За баннки
Модели
networks_btn1   networks_btn2   networks_btn3   networks_btn4   networks_btn5
sales@egegroup.eu
office@egegroup.eu
EGE Group EGE Shop Build EGE POS EGE Computers EGE Toner